+31 (0) 88 844 02 98

TXP - Draadloze 1 kanaals handzender met wandbevestiging ondersteuning

Prijs en beschikbaarheid

SKU: 51022423

Beschikbaarheid: Op voorraad

€41,14
Inclusief BTW en gratis verzending
Goedkoper gezien? Vraag een prijsmatch aan.

Omschrijving

TXP - TVTXP868A01

De TXP-TVTXP868A01 is een Wireless handzender. Deze zender kan als drager dienen van de muurzender. U kunt deze handzender richten op de muurschakelaar en zo kunt u de verlichting of andere automatisering besturen. Daarnaast kunt u de zender richten op de ontvanger en kan er één groep verlichting of automatisering worden bediend.

De TXP is een flexibele oplossing. Er bestaan drie verschillende varianten van de zender, zodat u desgewenst meerder automatisering of verlichting kunt aansluiten. Zo is er ook een Wireless handzender welke de muurzender ondersteund. Net als de eerste variant, maar op deze is het mogelijk om twee automatiseringen of verlichting aan te sluiten en deze aan/uit te schakelen of één automatisering en deze door de afzonderlijke toetsen te bedienen.

Mocht u vier verschillende geautomatiseerde apparatuur met vermogen willen besturen dan is dat ook mogelijk met de TXP. Er kunnen vier verschillende groepen worden aangesloten of 2 groen welke afzonderlijk van elkaar worden bediend.

Specificaties

Afmetingen (l x b) 59 x 33 mm
Batterij CR2032

Aanvullende productinformatie

Over dit artikel zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Schrijf als eerste een recensie

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen