Klanten geven ons een 9/10!

Hörmann

Originele-Handzender levert onder andere afstandsbedieningen van het merk Hörmann. De Hörmann-groep is Europa's marktleider voor deuren en garagedeuren. Meer dan 15 miljoen deuren werden sinds de oprichting in het jaar 1935 geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. In 27 gespecialiseerde fabrieken in Europa, Noord-Amerika en Azië ontwikkelen en produceren meer dan 6.000 medewerkers hoogwaardige garagedeuren, deuren, kozijnen en aandrijvingen voor de toepassing in particuliere en zakelijke gebouwen. 

Bij Originele-Handzender leveren wij Hörmann zenders die functioneren op 868 MHz. Bij de HSM zender kunt u dit herkennen aan de lichtblauwe knoppen. Wanneer een Hörmann zender gele of oranje knoppen heeft functioneert deze op 433 MHz. Een afstandsbediening met grijze of groene knoppen functioneert op 40 of 26 MHz. Handzenders met verschillende kleuren knoppen zijn niet met elkaar compatible.

Het verschil tussen de Hörmann HSE-2 868 BS en de Hörmann HS4 868 BS handzender zit hem met name in het aantal knoppen. De HSE-2 868 BS zender heeft 2 knopjes, terwijl de HS4 868 zender er vier heeft. Deze zenders zijn wel in combinatie met elkaar te gebruiken. Indien u 1 garagedeur bedient heeft u genoeg aan de Hörmann HSE-2 868 BS zender. Het voordeel van deze zender is dat hij ook aan uw sleutelbos bevestigd kan worden, in tegenstelling tot de Hörmann HS4 868 BS zender.

Heeft u vragen over Hörmann zenders? Laat het ons vooral weten, dan helpen we u graag verder!
Keuzehulp

Prijs range

Frequentie

Aantal knoppen (kanalen)

Kleur zender

Kleur knoppen

Incl. batterij

Type codering

Programmering

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen